Vakáció-akció MAXI

Kedves Szülők!

2018-ban hetedik alkalommal szervezzük meg a Vakáció-akció Maxi nyári napközis táborunkat. A szülők és gyermekek körében egyaránt kedvelt nyári táborunkat a nagy látogatói létszámra és érdeklődésre való tekintettel idén is – korcsoport szerinti bontásban – két helyszínen szervezzük. A táborok programjait életkori sajátosságaiknak megfelelően alakítjuk.

Célunk, hogy a résztvevő gyermekek számára olyan értéket közvetítsünk, mely színessé és érdekessé teszi számukra a nyári szünidőt. Célunk az is, hogy megismertessük őket – többek között – a kerületünkben megtalálható szabadidős- és kulturális programlehetőségekkel, helyszínekkel, a művészetek és a sport terület adta lehetőségek eszközeivel is, valamint a közösségfejlesztés hasonló értékek iránt nyitott szereplőivel.

 

A jelentkezés és részvétel módja és feltételei:

A „Vakáció-akció Maxi” programot 10-14 éves korosztály részére, június 18. és augusztus 24. között az Angyalföldi Sportközpontban és a Népszigeten szervezzük meg.
A tábor napi résztvevői létszáma 25 fő.

A tábor részvételi költsége 5000 Ft/fő/hét, a 10. héten a rövidített héten 4.000 Ft/hét.

A részvétel feltétele a befizetett részvételi díj mellett a XIII. kerületi kötődés, mely szerint a résztvevő gyermek a kerületben lakik, vagy itt jár iskolába. . Ennek igazolására a diákigazolvány bemutatását kérjük, mely amúgy is szükséges a közlekedés és a különböző programok miatt.

 

Jelentkezés

 

A jelentkezés sorrendjének figyelembevétele a regisztráció időrendjében történik.

A részvétel feltétele, a beregisztrált hetekre a teljes részvételi díj előre történő kifizetése átutalással 2018.05.15-ig.

A beregisztrált heteket csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, ha a fizetési határidőig a bejelölt hetek tábori díja befizetésre is kerül. Abban az esetben, ha nem kerül befizetésre a regisztrált hetek díja, csak azokat a heteket tudjuk figyelembe venni, amelyek ténylegesen befizetésre kerültek. A be nem fizetett regisztrált hetek törlésre kerülnek.

 

Étkezés:

A gyermekeknek külön igénylés alapján biztosítunk étkezési lehetőséget, napi egyszeri illetve háromszori étkezés formájában.

Napi háromszori étkezés (reggeli, ebéd, uzsonna): 1.000 Ft/fő/nap

Napi egyszeri étkezés (ebéd): 600 Ft/fő/nap.

A heti étkezés befizetésére mindig az aktuális hét hétfőjén van lehetőség az Angyalföldi Sportközpontban, a tábor gyülekezési helyén.
A befizetés módja: készpénzben, az étkezést biztosító Gasztro Park 2000 Kft. munkatársánál!

 

 

Lemondás feltételei:

Abban az esetben, ha a gyermek nem volt a táborban, és 15 munkanappal a táborozás előtt nem mondta le a tábort írásban a szülő, valamint orvosi igazolást sem hoz 5 munkanapon belül a hiányzás okáról, a befizetett díj nem kerül visszafizetésre.

 

Pótjelentkezés:

A be nem töltött, felszabadult helyekre 2018.05.28-án 10.00 órakor pótjelentkezést indítunk. A pótjelentkezés részvételi díjainak befizetési határideje 2018.06.08-a.

 

Ízelítő programjainkból:

 

Idén is várunk Titeket a nyár leghosszabb táborában, a Vakáció-akció Maxiban! A 10 hét minden napján érdekes és változatos programokkal készülünk, hogy igazán érdekessé és izgalmassá tegyük a nyári vakációt!

Ha felső tagozatos kerületi diák vagy, akkor jelentkezz és töltsd velünk a nyári szünidőt a Népszigeten!

 

A Vakáció-akció MAXI hetei:

1.hét: 06.18. – 06.22.
2.hét: 06.25. – 06.29.
3.hét: 07.02. – 07.05.
4.hét: 07.09. – 07.13.
5.hét: 07.16. – 07.22.
6.hét: 07.23. – 07.27.
7.hét: 07.30. – 08.03.
8.hét: 08.06. – 08.10.
9.hét: 08.13. – 08.17.
10.hét: 08.21. – 08.24.

 

Az egyes napok témái:

                                1. Játék az élet! – különleges játékok, kártyajátékok, társasjátékklub
                                2. Élet – erő – egészség! – különleges konyhakerti termények megismerése, palántázás, egészséges finomságok készítése, hogyan főztek és táplálkoztak elődeink.
                                3. Édes élet! – marcipán, csokikészítés, müzliműhely, a fagylaltkészítés fortélyai, a nyalóka történelme.
                                4. Sportolj velünk! – tenisz, squash, bocsa, íjászat, evezés, sárkányhajózás, bowling, DIGI Sport stúdió látogatás.
                                5. Kultúrák találkozása – más népek szokásainak, életének megismerése, Europe Direct foglalkozások.
                                6. Okosodó – posta és telefontörténet, a rádió – és televíziós adások rejtélyes világa, a művészeti foglalkozások, logikai játékok, felelős állattartás.

                                  .…és így tovább….

 

Vakáció-akció MAXI felelős: Kósa Viktória, Tel: +36 1 320 3842, Mobil: +36 30 691 6384, E-mail: kosaviktoria[kukac]kult13.hu

 

Letöltendő dokumentumok:

Adatkezelési tájékoztató, elengedő nyilatkozategészségügyi nyilatkozat