Terembérlés

Bérlői kérdőív

AGYIH

Angyalföldi Gyermek-és Ifjúsági Ház

ÚKG

Újlipótvárosi Klub-Galéria

TT

Tücsöktanya

RaM

Radnóti Miklós Művelődési Központ

AJAMK

Angyalföldi József Attila Művelődési Központ

Pannka Közösségi Tér

PannKa Part

Az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház családias hangulatú, saját kerttel rendelkező helyszínünk. Kisebb rendezvényekre, előadásokra, gyermek zsúrokra, klub jellegű eseményekre alkalmas leginkább. Komplett technikai felszereltséggel, bútorzattal és 5 különböző méretű teremmel, valamint egy közel 490 négyzetméteres hangulatos zárt parkkal várja a Duna-parttól pár percre az érdeklődőket. A Tücsöktanya Családi Játszóház, mely a hét minden napján várja az érdeklődőket, születésnapi ünnepekre, gyermekzsúrokra is kibérelhető. Számos lehetőség várja nálunk az érdeklődőket: játszóházunk készség- és képességfejlesztő játékokkal, kellemes idő esetén pedig hatalmas kerthelyiségünk játszótérrel várja az ünneplő gyermeksereget!

Információ:
Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház
tel.: +36 1 330 5357
e-mail: kult13@kult13.hu

Terem- és eszközbérlés lista

 

Az Újlipótvárosi Klub-Galéria Újlipótváros szívében, a Szent István körúttól 5 percre régi kávéházak hangulatát idéző, állandó kiállítással rendelkező helyszín. Művészi előadásokra, sajtótájékoztatókra, könyvbemutatókra és kisebb művészeti eseményekre jó szívvel ajánljuk.

Információ:
Tigyi Aliz
tel.: +36 30 453 1951
e-mail: klubgaleria@kult13.hu

Terem- és eszközbérlés lista

 

A Tücsöktanya Családi Játszóház, mely a hét minden napján várja az érdeklődőket, születésnapi ünnepekre, gyermekzsúrokra is kibérelhető. Számos lehetőség várja nálunk az érdeklődőket: játszóházunk készség- és képességfejlesztő játékokkal, kellemes idő esetén pedig hatalmas kerthelyiségünk játszótérrel várja az ünneplő gyermeksereget.

Információ:
Kovács Gertrúd:
Tel.: +36 1 330 5357
Mobil: +36 30 451 60 31
E-mail: kovacsgertrud@kult13.hu

Terem- és eszközbérlés lista

 

2011-ben megnyitotta kapuit a XXI. századi épületegyüttes. Közel 10 ezer négyzetméteren várja látogatóit a 3,5 milliárd forintból, önkormányzati beruházásként épült intézmény, amelynek tervét a Vadász és Társai Építész Iroda készítette.
A virágszirmokat formázó épület helyet ad:
– a RaM színház 630 nézőt befogadó, európai színvonalú multikulturális előadótermének, amely hidraulikus nézőtérmozgatással és a legkorszerűbb színpadtechnikával rendelkezik;
– a 700 négyzetméteres Vakvarjú Újlipót Étteremnek;
– a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár több ezer kötetet és CD-t kínáló fiókkönyvtárának;
– a XIII. kerületi Őszikék Idősek Klubjának;
– 890 négyzetméteren a MagyaRock Hírességek Csarnokának;
– a közel 7 ezer négyzetméteres kertnek;
– az épület alatt pedig 2300 négyzetméteres, 100 férőhelyes mélygarázsnak.

Információ:
Tóth Réka
tel.: +36 1 398 6216
Mobil: +36 30 691 6445
e-mail: tothreka@kult13.hu

 

Terem- és eszközbérlés lista

 

2007-ben teljesen felújított, a modern kor minden igényét kielégítő rendezvényhelyszín. Több, mint 5 ezer négyzetméteren 11 különböző méretű terem, tágas és világos aula, terasz és kerthelyiség, légkondicionált és akadálymentes helyiségek, komplett technikai felszereltség és bútorzat várja az idelátogatókat.  Az intézmény kiválóan alkalmas konferenciák, bálok, fogadások, koncertek, művészeti és kulturális események, valamint esküvők lebonyolítására. Hétvégi rendezvények esetén színháztermünk minimum bérlési ideje 6 óra. 

A kiemelt időszakokban (ünnepnapok, szilveszter) áraink eltérőek lehetnek, így azokra az időszakokra egyedi árajánlat kérését javasoljuk! 

A bérelt termet a foglalás időpontja előtt 15 perccel adjuk át. A bérlés végét, a teremkulcs leadásával regisztráljuk. Amennyiben foglalás vége után 15 percnél tovább maradna a teremben, a csúszás összegét hozzászámítjuk a bérléshez.

Tekintse meg az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ virtuális sétáját.

Információ:
Csepregi Piroska
tel.: +36 1 320 3842, +36 30 451 9423
e-mail: csepregipiroska@kult13.hu

Terem- és eszközbérlés lista