Rövidfilm pályázati felhívás! - „Otthon Európában”

 

A XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. SKult13 Divíziója pályázatot hirdet

„Otthon Európában” címmel,

a kerületben tanuló középiskolás diákok számára.

 

A pályázat célja: kapcsolódás az „Európa Nap- Európa a XIII. kerületben” szabadtéri rendezvényhez. (2019. május 5. Duna terasz – XIII. kerület, Kárpát utca)

A pályázaton részt vehetnek a Közép-Pesti Tankerületi Központ fenntartásában működő XIII. kerületi középfokú oktatási intézmények tanulói.

Pályázni lehet maximum 5 perces kisfilm alkotásokkal, amelyek az „Otthon Európában” címhez kapcsolódnak. A pályaművek lehetnek hangos vagy hangnélküli, vágott videó anyagok vagy animációk. A felvételek készülhetnek amatőr eszközökkel (mobiltelefon, videókamera, fényképezőgép stb.) és professzionális eszközökkel is.

A pályázatok elbírálásánál a tartalom és a kreativitás szempontjai az elsődlegesek!

A beküldött anyag képaránya 16:9, legalább HD felbontású vagy ennél nagyobb legyen.

A pályázó részvételével elfogadja, hogy a felvételek személyiségi és szerzői jogi tisztaságáért, teljes felelősséggel tartozik, és hozzájárulását adja a benyújtott rövidfilm web felületen történő közzétételéhez a kiíró által.

Beküldési határidő: 2019. április 25.

A pályázatok benyújtásának módja: a megadott időpontig elektronikus formában szalkailajos@kult13.hu címre nagyméretű fájlküldő portálok használatával (pl. WeTransfer, Mammutmail, Google Drive, OneDrive, iCloud stb.), név, email cím és az iskola nevének megadásával történik. A pályázathoz kérjük mellékelni 16. éven aluli pályázók esetében a szülő/gondviselő által aláírt, 16. életévüket betöltött pályázók esetén a pályázó által aláírt adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatot.

Adatvédelmi hozzájárulás – Rövidfilm pályázat – 2019

Részletes adatkezelési tájékoztató – Európa nap pályázat – 2019

A zsűri által kiválogatott munkákat elérhetővé tesszük a www.kult13.hu felületén.

Az első három helyezettet ajándékutalvány formájában díjazzuk.

 

Információ: Szalkai Lajos, +36 30 453 4264; szalkailajos@kult13.hu