Kedves Látogatóink!

 

Magyarország Kormányának, és a tulajdonos Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat döntése alapján, a kialakult vírushelyzetre való tekintettel 2020.03.13., péntek 14.00-tól kulturális színtereinket határozatlan időre BEZÁRJUK!!!

Érdeklődni elsődlegesen elektronikusan az info@kult13.hu e-mail címen lehet.

 

PénteK13 programjainkra váltott jegyinformációk: JEGYVISSZAVÁLTÁSI INFORMÁCIÓK!!

 

Megértésüket köszönjük!

ReLoad/Újratöltve tárlattal nyílik meg újra az Újlipótvárosi Klub-Galéria

Az Újlipótvárosi Klub-Galériában 2017. július 10. és augusztus 25. között a Galéria gépészete és teljes belső kialakítása megújult. A felújított kiállítótermeket az elmúlt években a Galériában kiállító legjelentősebb művészek egy-egy művéből rendezett csoportos kiállításával nyitjuk újra. Az ünnepélyes megnyitó 2017. augusztus 30., szerdán 18.00 órakor kezdődik. A ReLoad/Újratöltve kiállítás az érdeklődők számára augusztus 30. és október 6. között díjmentesen tekinthető meg.

 

A felújításkor elvégeztük a portálhomlokzat tisztítását és újrafestését a műkőlábazat valamint a feliratok és hirdetőfelületek felújításával.
Teljes belső felújítást végeztünk a víz-csatorna, légtechnika, fűtési rendszer korszerűsítésével, klimatizálással, homlokzati nyílászárók cseréjével, belső burkolással, festéssel és kisebb átalakítással.

 

További információ
Roboz Beáta
+36-30/452-7011
robozbeata@kult13.hu