PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 

 Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. SKult13 divíziója lebonyolításában pályázatot hirdet a kerületben élő és/vagy a kerületben műteremmel rendelkező képzőművészek és iparművészek számára, kiállításon való részvételre.

 

 A kiállítási időszak 2019. január és 2020. január között tart. A kiállításokat négy helyszínen rendezzük:
Újlipótvárosi Klub-Galéria, RaM – Radnóti Miklós Művelődési Központ, Városház Galéria, Angyalföldi József Attila Művelődési Központ.

 

Ezen színtereinkre várjuk a kortárs, hivatásukat elsősorban életvitelszerűen művelő képző- és iparművészek jelentkezését, egyéni és csoportos kiállításokon való részvételre.
A kiállításokat minden esetben művészet és/vagy múzeumpedagógiai foglalkozások kísérik.
Kérjük, hogy a pályázatban erre vonatkozóan tegyen minden pályázó maga is ajánlást (tematika, módszertan, gyakorlat stb.).

 

Annak érdekében, hogy a pályázatok összehasonlíthatóak legyenek, minden pályázó legalább öt művének jó minőségű nyomtatott reprodukciójával, vagy kész katalógussal és részletes szakmai önéletrajzzal, valamint komplett kiállítási szinopszissal, időpont megjelöléssel pályázhat.

 

A pályázónak lakcímkártyája másolatával vagy műterem-bérleti szerződése másolatával igazolnia kell XIII. kerületi kötődését, mely a pályázat kötelező melléklete.

A pályázatokat, mely tartalmazza kötelező mellékleteket személyesen lehet leadni az Újlipótvárosi Klub-Galériában egyeztetés szerint, katalógus és/vagy CD/DVD formátumban, vagy e-mailben elküldhetőek az info@kult13.hu címre.

 

Pályázati időszak: 2018. április 9. és 2018. július 27. között.

A pályázatok leadási határideje: 2018. július 27. péntek 12 óra.

 

 

A nyertes pályázókat a kerületi Szociális-, Egészségügyi és Művelődési Bizottság döntéséről legkésőbb 2018. október hónap folyamán értesítjük.

 

Kérésre további felvilágosítással és a pályázati adatlapok kitöltésével áll rendelkezésre az Újlipótvárosi Klub-Galéria minden munkatársa
(vezetője: Roboz Beáta +36 30 452 70 11,
robozbeata@kult13.hu).

 

Pályázati adatlap, Adatkezelési tájékoztató