PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - kerületi művészeknek

Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat nevében a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. SKult13 Divíziója pályázatot hirdet a kerületben élő és/vagy a kerületben műteremmel rendelkező képzőművészek és iparművészek számára, kiállításon való részvételre.

A kiállítási időszak 2018. január és 2019. január között tart. A kiállításokat négy helyszínen rendezzük: Újlipótvárosi Klub-Galéria, RaM – Radnóti Miklós Művelődési Központ, Városház Galéria, Angyalföldi József Attila Művelődési Központ.
Ezen színtereinkre várjuk a kortárs, hivatásukat elsősorban életvitelszerűen művelő képző- és iparművészek jelentkezését, egyéni és csoportos kiállításokon való részvételre. A kiállításokat minden esetben művészet és/vagy múzeumpedagógiai foglalkozások kísérik. Kérjük, hogy a pályázatban erre vonatkozóan tegyen minden pályázó maga is ajánlást (tematika, módszertan, gyakorlat stb.).

Annak érdekében, hogy a pályázatok összehasonlíthatóak legyenek, minden pályázó legalább öt művének jó minőségű, digitális reprodukciójával, vagy kész katalógussal és részletes szakmai önéletrajzzal, valamint komplett kiállítási szinopszissal, időpont megjelöléssel pályázhat.

A pályázónak bizonyíthatóan (lakcímkártyával vagy műterembérleti szerződés igazolásával) igazolnia kell XIII. kerületi kötődését.

A pályázatokat személyesen lehet leadni az Újlipótvárosi Klub-Galériában személyes egyeztetés szerint katalógus és/vagy CD/DVD formátumban (ebben az esetben is kérünk e-mail elérhetőséget), vagy e-mailben elküldhetőek az infokult13 címre.

Pályázati időszak: 2017. április 1. és 2017. július 7. között.
A pályázatok utolsó leadási határideje: 2017. július 7., péntek 12 óráig.

A pályázókat a kerületi Szociális-, Egészségügyi és Művelődési Bizottság döntéséről legkésőbb 2017. szeptember hónap folyamán értesítjük.

Kérésre további felvilágosítással és a pályázati adatlapok kitöltésével áll rendelkezésre az Újlipótvárosi Klub-Galéria minden munkatársa (vezetője: Roboz Beáta +36304527011, robozbeata@kult13.hu).

Pályázati adatlap