PÁLYÁZATI FELHÍVÁS!


Képzőművészek és iparművészek
számára!

 

Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat pályázatot hirdet a kerületben élő és/vagy a kerületben műteremmel rendelkező művészek számára, kiállításon való részvételre. A pályázat lebonyolítója a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt.

 

A kiállítási időszak 2020. január és 2021. január között tart. A kiállításokat négy helyszínen rendezzük: Újlipótvárosi Klub-Galéria, RaM – Radnóti Miklós Művelődési Központ, Városház Galéria, Angyalföldi József Attila Művelődési Központ.

Ezen színtereinkre várjuk a kortárs, hivatásukat elsősorban életvitelszerűen művelő képző- és iparművészek jelentkezését, egyéni és csoportos kiállításokon való részvételre. A kiállításokat minden esetben művészet és/vagy múzeumpedagógiai foglalkozások kísérik. Kérjük, hogy a pályázatban erre vonatkozóan tegyen minden pályázó maga is ajánlást (tematika, módszertan, gyakorlat stb.).

 

Annak érdekében, hogy a pályázatok összehasonlíthatóak legyenek, minden pályázó legalább öt művének jó minőségű nyomtatott reprodukciójával, vagy kész katalógussal és részletes szakmai önéletrajzzal, valamint komplett kiállítási szinopszissal, időpont megjelöléssel pályázhat.

 

A pályázónak lakcímkártyájának másolatával vagy műterem-bérleti szerződésének másolatával igazolnia kell XIII. kerületi kötődését, mely a pályázat kötelező melléklete.

A pályázat szintén kötelező melléklete a pályázati adatlap. 

2020. évi képző- és iparművészeti kiállítások pályázati adatlapja

A pályázatokat, mely tartalmazza kötelező mellékleteket személyesen lehet leadni az Újlipótvárosi Klub-Galériában egyeztetés szerint, katalógus és/vagy CD/DVD/pendrive adathordozón, jpg. formátumban, vagy e-mailben elküldhetőek az info@kult13.hu címre.

 

Pályázati időszak: 2019. április 1. és 2019. június 27. között.

A pályázatok utolsó leadási határideje: 2019. június 27. 12 óra.

 

A nyertes pályázókat a kerületi Szociális-, Egészségügyi és Művelődési Bizottság döntéséről legkésőbb 2019. október hónap folyamán értesítjük.

 

Kérésre további felvilágosítással és a pályázati adatlapok kitöltésével áll rendelkezésre az Újlipótvárosi Klub-Galéria minden munkatársa (vezetője: dr. Benedek Szilvia Virág +36 30 452 70 11, benedekvirag@kult13.hu).

 

 

Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat

Szociális, Egészségügyi és Művelődési Bizottság