Kedves Látogatóink!

 

2020. június 22-én, hétfőn kulturális színtereink is ÚJRA KINYITNAK a látogatók számára!!!

A RaM-ban található Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár azonban július 22-étől nyit újra!

Az újrainduló foglalkozásokról, és programokról folyamatos tájékoztatást fogunk nyújtani.

 

PénteK13 programjainkra váltott jegyinformációk:

Az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ információs pultjában vásárolt jegyek árát 2020.06.24-től 2020.07.31-ig, jegybemutatás ellenében tudjuk visszatéríteni!

Az online vásárolt jegyek visszaváltásának módja, és további információk: JEGYVISSZAVÁLTÁSI INFORMÁCIÓK!!

 

Szeretettel várunk mindenkit!

Kiállításpályázati felhívás!

 

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 

Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat pályázatot hirdet a kerületben élő és/vagy a kerületben műteremmel rendelkező képző – ipar- és fotóművészek számára, kiállításon való részvételre. A pályázat lebonyolítója a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt.

 

A kiállítási időszak 2021. január és 2022. január között tart. A kiállításokat négy helyszínen rendezzük: Újlipótvárosi Klub-Galéria, RaM – Radnóti Miklós Művelődési Központ, Városház Galéria, Angyalföldi József Attila Művelődési Központ.

 

Ezen színtereinkre várjuk a kortárs, hivatásukat elsősorban életvitelszerűen művelő képző- és iparművészek jelentkezését, egyéni és csoportos kiállításokon való részvételre.

 

Annak érdekében, hogy a pályázati művek elbírálhatóak legyenek, minden pályázó legalább öt művének jó minőségű nyomtatott reprodukciójával, vagy kész katalógussal és részletes szakmai önéletrajzzal, valamint komplett kiállítási szinopszissal, időpont és kiállítási helyszín megjelöléssel pályázhat.

 

A pályázónak lakcímkártyájának másolatával (csak a lakcímet tartalmazó oldal), vagy nyilatkozatával arról, hogy a XIII. kerületben bérel műtermet igazolnia kell XIII. kerületi kötődését, amely a pályázat kötelező melléklete. A pályázat szintén kötelező melléklete a pályázati adatlap.

 

A pályázat, amely tartalmazza a kötelező mellékleteket e-mailben elküldhető a kiallitaspalyazat@kult13.hu e-mail címre.

 

 

Pályázati időszak: 2020. április 6. hétfő és 2020. június 19. péntek között.

A pályázatok utolsó leadási határideje: 2020. június 19. péntek 12 óra.

 

 

A nyertes pályázókat a kerületi Szociális-, Egészségügyi és Művelődési Bizottság döntéséről legkésőbb 2020. október hónap folyamán értesítjük.

 

 

Kérésre további felvilágosítással és a pályázati adatlapok kitöltésével áll rendelkezésre az Újlipótvárosi Klub-Galéria minden munkatársa (telephely koordinátor: dr. Benedek Szilvia Virág +36 30 452 70 11, benedekvirag@kult13.hu;).

 

 

Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat
Szociális, Egészségügyi és Művelődési Bizottság

 

Melléklet