Kedves Látogatóink!

Magyarország Kormányának döntése értelmében, a kialakult vírushelyzetre való tekintettel rendezvényeink a rendezvénytilalom értelmében, minden kulturális színterünkön a mai naptól visszavonásig ELMARADNAK, színtereink pedig 2020.11.11., szerdától ZÁRVA TARTANAK!

Kérjük figyeljék honlapjainkat és Facebook oldalainkat, a további információkról folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket.

Bővebb információért érdeklődni elsődlegesen színtereink központi telefonszámán ,vagy a kult13@kult13.hu e-mail címen lehet.

Megértésüket köszönjük!

Kerítés kiállítás a RaM Kárpát utcai bejárata felől!

 

Márciustól megtekinthető a RaM első kerítés kiállítása!!

Bolla Zoltán – „Újlipótváros építészete 1861–1945” kiállítássorozatának második tárlatát láthatjátok a tablókon, melynek címe: „Az újlipótvárosi iparnegyed: raktárak, gőzmalmok, gépgyárak és erőművek”!!

A RaM aulájában 2020-ben nyitottuk meg a három részes kiállítás első tárlatát, mely bemutatja Budapest építészetileg legváltozatosabb, ám egységes atmoszférájú városrészét 30-40 tablón keresztül.
A kiállítás Bolla Zoltán ugyanazon című építészettörténeti könyvének kutatásain és képanyagán alapszik. Jelenleg a RaM sajnos látogatókat nem fogadhat, ezért az alulában a kiállítás a falakon várja a nyitás napját.

 

De addig is a kellemes tavaszi napsütésben sétájatok a RaM Kátpát utcai bejárata felé, és tekintsétek meg a frisslevegőn kerítés kiállításunkat.