FONTOS INFORMÁCIÓ!!
Annak érdekében, hogy látogatóink, és kollégáink egészségét megtartsuk, a SKult13 Divízió üzemeltetésében lévő kulturális és sport intézmények közönségforgalmi területein 2021. november 1-től 6 éves kor felett KÖTELEZŐ az orrot és szájat eltakaró maszk viselése.
Kivételt képeznek azok a tevékenységek, melyek során a maszk viselése ellehetetleníti a program megvalósulását (pl. mozgás, sport stb.).
Megértéseteket köszönjük!

Kerítés kiállítás a RaM Kárpát utcai bejárata felől!

 

Márciustól megtekinthető a RaM első kerítés kiállítása!!

Bolla Zoltán – „Újlipótváros építészete 1861–1945” kiállítássorozatának második tárlatát láthatjátok a tablókon, melynek címe: „Az újlipótvárosi iparnegyed: raktárak, gőzmalmok, gépgyárak és erőművek”!!

A RaM aulájában 2020-ben nyitottuk meg a három részes kiállítás első tárlatát, mely bemutatja Budapest építészetileg legváltozatosabb, ám egységes atmoszférájú városrészét 30-40 tablón keresztül.
A kiállítás Bolla Zoltán ugyanazon című építészettörténeti könyvének kutatásain és képanyagán alapszik. A RaM aulájában a kiállítás a falakon várja a Látogatókat.

 

A kellemes napsütésben sétájatok a RaM Kátpát utcai bejárata felé, és tekintsétek meg a frisslevegőn kerítés kiállításunkat.