Képzőművészeti pályázati felhívás! - „Otthon Európában”

 

A XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. SKult13 Divíziója pályázatot hirdet

„Otthon Európában” címmel,

a kerületben tanuló alsó és felső tagozatos, valamint középiskolás diákok számára.

 

A pályázat célja: kapcsolódás az „Európa Nap- Európa a XIII. kerületben” szabadtéri rendezvényhez (2019. május 5.  Duna terasz – XIII. kerület, Kárpát utca)

A pályázaton részt vehetnek a Közép-Pesti Tankerületi Központ fenntartásában működő XIII. kerületi általános iskolák alsó és felsős, és a középfokú oktatási intézmények tanulói.

Pályázni lehet maximum 70×100 cm méretű képzőművészeti alkotásokkal, amelyek az „Otthon Európában” címhez kapcsolódnak vizuális eszközök felhasználásával, ugyanakkor technika megkötést a pályázat nem határoz meg.

A pályázó részvételével elfogadja, hogy a képzőművészeti alkotások személyiségi és szerzői jogi tisztaságáért, teljes felelősséggel tartozik, és hozzájárulását adja a benyújtott fénykép kiállításon és web felületen történő felhasználásához a kiíró által.

Beküldési határidő: 2019. április 25., 18.00 óra

A pályázatok benyújtásának módja: a pályázati munkák leadása a megadott időpontig név, email cím és az iskola nevének megadásával az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban (1131 Budapest, József Attila tér 4.) A pályázathoz kérjük mellékelni 16 éven aluli pályázók esetében a szülő/gondviselő által aláírt, 16. életévüket betöltött pályázók esetén a pályázó által aláírt adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatot.

Adatvédelmi hozzájárulás – Képzőművészeti pályázat- 2019
Részletes adatkezelési tájékoztató – Európa nap pályázat – 2019

A zsűri által kiválogatott munkákat kiállítjuk az „Európa Nap- Európa a XIII. kerületben” szabadtéri rendezvényen és megjelentetjük a www.kult13.hu web felületen. Az első három helyezettet ajándékutalvány formájában díjazzuk, mindhárom kategóriában.

 

Információ: Szalkai Lajos, +36 30 453 4264; szalkailajos@kult13.hu