Kedves Látogatóink!

 

2020. június 22-én, hétfőn kulturális színtereink is ÚJRA KINYITNAK a látogatók számára!!!

A RaM-ban található Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár azonban július 22-étől nyit újra!

Az újrainduló foglalkozásokról, és programokról folyamatos tájékoztatást fogunk nyújtani.

 

PénteK13 programjainkra váltott jegyinformációk:

Az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ információs pultjában vásárolt jegyek árát 2020.06.24-től 2020.07.31-ig, jegybemutatás ellenében tudjuk visszatéríteni!

Az online vásárolt jegyek visszaváltásának módja, és további információk: JEGYVISSZAVÁLTÁSI INFORMÁCIÓK!!

 

Szeretettel várunk mindenkit!

Forgalmi rend változás a FINA világbajnokság idején

 

A 2017. évi FINA világbajnokság fő helyszíne a Dagály strand területén felépült Duna Aréna. A rendezvény biztonságos lebonyolításához a Népfürdő utcát a Dagály utcai csomópont után és a Vizafogó utcát a közforgalom elől lezárjuk.

A Duna Aréna közvetlen környezetében élő lakosság lakókörnyezetének megközelítése és parkolási lehetőségeinek megtartása érdekében biztonsági zóna létesül a versenyek idején (2017. július 14. és 2017. július 30. valamint 2017. augusztus 7. és 2017. augusztus 20. között) a Róbert Károly körút – Népfürdő utca – Vizafogó utca – Váci út által határolt területen.

Az alábbi csomópontokat útzárral védettek, itt járművek nem haladhatnak át:

  • az Esztergomi út – Dunavirág utca kereszteződése,
  • a Turbina utca – Karikás Frigyes utca kereszteződése,
  • és a Turbina utca elején,

Ellenőrzési pontot alakítunk ki:

  • a Váci út 132. szám melletti behajtónál,
  • a Népfürdő utca – Róbert Károly körút találkozásánál, ahol csak „FINA behajtási engedély” matricával ellátott járművek hajthatnak be.

A Dagály utca Váci úti és Népfürdő utcai ellenőrző pontoknál a matricával ellátott járművek mellett a helyszínen indokolt behajtási kérelmet előadók vagy a biztonsági zóna területére célforgalomként érkezők járműveit is beengedjük.

 

A járműforgalom minimalizálása és a fennakadások elkerülése érdekében kérjük, a Gyermekház és a Tücsöktanya kedves látogatóit, hogy programjaink megközelítésére a tömegközlekedést vegyék igénybe!