Kedves Látogatóink!

 

Magyarország Kormányának, és a tulajdonos Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat döntése alapján, a kialakult vírushelyzetre való tekintettel 2020.03.13., péntek 14.00-tól kulturális színtereinket határozatlan időre BEZÁRJUK!!!

Érdeklődni elsődlegesen elektronikusan az info@kult13.hu e-mail címen lehet.

 

PénteK13 programjainkra váltott jegyinformációk: JEGYVISSZAVÁLTÁSI INFORMÁCIÓK!!

 

Megértésüket köszönjük!

Forgalmi rend változás a FINA világbajnokság idején

 

A 2017. évi FINA világbajnokság fő helyszíne a Dagály strand területén felépült Duna Aréna. A rendezvény biztonságos lebonyolításához a Népfürdő utcát a Dagály utcai csomópont után és a Vizafogó utcát a közforgalom elől lezárjuk.

A Duna Aréna közvetlen környezetében élő lakosság lakókörnyezetének megközelítése és parkolási lehetőségeinek megtartása érdekében biztonsági zóna létesül a versenyek idején (2017. július 14. és 2017. július 30. valamint 2017. augusztus 7. és 2017. augusztus 20. között) a Róbert Károly körút – Népfürdő utca – Vizafogó utca – Váci út által határolt területen.

Az alábbi csomópontokat útzárral védettek, itt járművek nem haladhatnak át:

  • az Esztergomi út – Dunavirág utca kereszteződése,
  • a Turbina utca – Karikás Frigyes utca kereszteződése,
  • és a Turbina utca elején,

Ellenőrzési pontot alakítunk ki:

  • a Váci út 132. szám melletti behajtónál,
  • a Népfürdő utca – Róbert Károly körút találkozásánál, ahol csak „FINA behajtási engedély” matricával ellátott járművek hajthatnak be.

A Dagály utca Váci úti és Népfürdő utcai ellenőrző pontoknál a matricával ellátott járművek mellett a helyszínen indokolt behajtási kérelmet előadók vagy a biztonsági zóna területére célforgalomként érkezők járműveit is beengedjük.

 

A járműforgalom minimalizálása és a fennakadások elkerülése érdekében kérjük, a Gyermekház és a Tücsöktanya kedves látogatóit, hogy programjaink megközelítésére a tömegközlekedést vegyék igénybe!