FELHÍVÁS! - REFORM SÜTEMÉNYSÜTŐ VERSENYRE A CSALÁDI SPORT- ÉS ÉLETMÓDNAPON

 

2019. május 11-én, szombaton 10.00-17.00 óráig, az Angyalföldi Sportközpontban (1139 Bp. Rozsnyay u. 4.), idén 5. alkalommal hívjuk kerületünk lakóit Reform süteménysütő versenyre. Nem profi mestercukrászok nevezését várjuk, hanem a kerületünkben élő nagymamák, unokák, lelkes háziasszonyok, apukák… jelentkezését várjuk. Lehet nevezni egyénileg, családilag, gyerekként vagy felnőttként. A süteményeket, egy zsűri bírálja el a rendezvényen. Az eredményhirdetésre kb. 13.45-kor kerül sor a színpadon. A verseny célja a különböző egészséges alapanyagokból, reform receptek alapján készített házi sütemények bemutatása, megismertetése és kóstolása.

 

A versenyre május 8-ig előzetes jelentkezést várunk e-mailben gyerekhaz[kukac]kult13.hu címre. A jelentkezésben, kérjük, írják meg nevüket, címüket és a sütemény nevét és receptjét.

 

A süteményeket otthon, a versenyt megelőzően kell elkészíteni, és a verseny napján 2019. május 11-én 10.00 és 12.00 óra között kell a helyszínre szállítani.

A leadás formája: egy kb. 50 x 30 cm-es tálcán (ha nem darabos sütemény, akkor kérjük, szeletelve adják le) a sütemény nevével felcímkézve.  A verseny anonim, a zsűri csak az alkotások nevét ismeri, és annak alapján választja ki a díjazott süteményeket!

A leadás helye: a rendezvényen információs pultja.

Kizárólag házi készítésű, egészséges alapanyagokból, reform recept alapján készült süteményeket várunk!

Bővebb információ: Ferencz Zsuzsanna +36 1 330 5357-es telefonszámon vagy a gyerekhaz[kukac]kult13.hu címen.