Kedves Látogatóink!

 

2020. június 22-én, hétfőn kulturális színtereink is ÚJRA KINYITNAK a látogatók számára!!!

A RaM-ban található Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár azonban július 22-étől nyit újra!

Az újrainduló foglalkozásokról, és programokról folyamatos tájékoztatást fogunk nyújtani.

 

PénteK13 programjainkra váltott jegyinformációk:

Az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ információs pultjában vásárolt jegyek árát 2020.06.24-től 2020.07.31-ig, jegybemutatás ellenében tudjuk visszatéríteni!

Az online vásárolt jegyek visszaváltásának módja, és további információk: JEGYVISSZAVÁLTÁSI INFORMÁCIÓK!!

 

Szeretettel várunk mindenkit!

Felhívás! - Lecsófőző verseny

Jelentkezés Lecsófőző versenyre a Szent Mihály napi Búcsún- 2019. szeptember 29., XIII. kerület, Babér utcai Templomkert

Ki készíti el az év legjobb lecsóját, lecsós ételét a kerületben?

Főzőversenyt rendezünk szeptember 29-én 8.00-12.00 óráig a Szent Mihály napi Búcsú rendezvényének ideje alatt a Plébánia mögötti füves területen. Várjuk a jelentkezését baráti társaságból, civil szervezetekből, lakóközösségekből álló maximum 10 fős csapatoknak, akik a nyilvánosság előtt megfőzhetik az általuk elképzelt lecsót vagy lecsós ételt.

Szakértő zsűri választja ki a győztes csapatot, amelynek ételreceptje ezenkívül bekerül a helyi médiába. A verseny eredményhirdetésére (az első három helyezettet díjazzuk!) a nagyszínpadon kerül sor!

Minden főző csapatnak biztosítunk: főző helyet, 1 sörpad garnitúrát, 1 db napernyőt, vízvételi lehetőséget, tűzifát. (Aki a fatüzeléses megoldást választja, az csak a maga által hozott, lábbal ellátott mobil tűztérben főzhet a gyepszőnyeg kímélése érdekében.)

A részvétel jelentkezési sorrend alapján történik a szalkailajos[kukac]kult13.hu címre a főző csapat nevének és a készítendő étel megadásával szeptember 20-ig.