Kedves Látogatóink!

 

Magyarország Kormányának, és a tulajdonos Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat döntése alapján, a kialakult vírushelyzetre való tekintettel 2020.03.13., péntek 14.00-tól kulturális színtereinket határozatlan időre BEZÁRJUK!!!

Érdeklődni elsődlegesen elektronikusan az info@kult13.hu e-mail címen lehet.

 

PénteK13 programjainkra váltott jegyinformációk: JEGYVISSZAVÁLTÁSI INFORMÁCIÓK!!

 

Megértésüket köszönjük!

Felhívás - Katasztrófavédelmi és Polgárőr Egyesület!

 

Tisztelt Kerületi Lakosok, Civil szervezetek!

 

A Katasztrófavédelmi és Polgárőr Egyesület a Veszélyhelyzet napjától a XIII. kerületben aktívan részt vesz a rászorulók, idősek megsegítésében, így gyógyszer, illetve élelmiszer beszerzésben gyújt segítséget.

 

A Rendszeres szolgálatok teljesítéséhez gépjárművet vesznek igényben, melynek belső terét minden szolgálatot követően, ózongenerátorral fertőtlenítik, ezzel is megelőzve az esetleges vírus terjedésének lehetőségét.

 

Ha ismernek olyat, akinek szüksége lenne rá, hogy a gyógyszert, illetve az élelmiszert házhoz vigyék – esetleg a gépjárműve belsejének fertőtlenítésére tartana igényt, akkor az alábbi linken található űrlapot töltsék ki, és segítenek a KVP tagjai.

 

https://docs.google.com/forms/d/1JkAUdJ4QK6WI6pkKqSois_7fvdidzui29t9jN2U3Fo0/viewform?edit_requested=true&fbzx=-2836297746121393649&fbclid=IwAR0c3olLwb656Vi-hlvrHhVYlGkDQ4fksylPCrsXfck2E3bQ-i0Z5551B6M

 

Honlap: www.katvedpolgaror.hu

Facebook: facebook.com/katvedpolgaror