Kedves Látogatóink!

 

2020. június 22-én, hétfőn kulturális színtereink is ÚJRA KINYITNAK a látogatók számára!!!

A RaM-ban található Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár azonban július 22-étől nyit újra!

Az újrainduló foglalkozásokról, és programokról folyamatos tájékoztatást fogunk nyújtani.

 

PénteK13 programjainkra váltott jegyinformációk:

Az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ információs pultjában vásárolt jegyek árát 2020.06.24-től 2020.07.31-ig, jegybemutatás ellenében tudjuk visszatéríteni!

Az online vásárolt jegyek visszaváltásának módja, és további információk: JEGYVISSZAVÁLTÁSI INFORMÁCIÓK!!

 

Szeretettel várunk mindenkit!

Események betöltése

Várhelyi Csilla kiállítása

2018-04-04. (szerda) - 2018-04-27. (péntek)

 

Megnyitó: április 4., szerda 15.00

A XIII. kerület jóvoltából már kétszer volt alkalma bemutatkozni a városrészben, először az Újlipótvárosi Klub-Galériában 2010-ben, majd az AJAMK Mácsai István Galériájában 2014-ben. Mindkét alkalommal egy nagyobb korszak eredményeit tárta a közönség elé: először a diplomára készített Fürdőzők-sorozatát, majd Kor-Képek című ciklusát, melyben korunk fájó társadalmi problémájára, a digitalizálódott világ okozta elmagányosodásra reflektált.

Ennek a ciklusnak szerves folytatásaként, ugyanakkor témában megújulva dolgozik az azóta eltelt években. Festményein közvetlenül merít az életből, időszakonként akár naplószerűen dolgozva fel az őt ért hatásokat. A tavalyi év is tartogatott meghatározó inspirációt, méghozzá a gyermekvárás, az anyává válás örömét. Szeptemberben született a kisfia. Az őt ért testi változások szimbolikus metaforája a Köldök sorozat. Testkép-kivágatok jelennek meg ezeken a képeken, szinte transzcendens kapuként fókuszálva a köldökre, mely a generációk közötti kapcsot jelképezi. Ezt a sorozatot bővítette azóta is hasonló formában, a testi változásokból építkezve.

A belépés díjtalan!

Információ: Roboz Beáta +36 30 452 7011, robozbeata@kult13.hu

Részletek

Esemény kategóriák:
, , ,

Helyszín

Városház Galéria
Béke tér 1.
Budapest, Budapest 1139 Magyarország
+ Google Térkép