Események betöltése

TÖK MAGDA KALANDJAI – A CSODASZÉRUM

január 30. (vasárnap) - 16:30

 

Zenés mese recept nélkül – 1 részben;

4 – 104 éveseknek;

Tök Magda és családja hősies dologra vállalkozik:

Megszerzik a gyógyító szérumot, hiába áskálódik és terjeszti a kórt a Lisztharmat! Hát ezt már csak el kell tanulni tőlük ebben a kórokozókkal teli világban!

Fontos küldetésünk, hogy már óvodás koruktól megismertessük a gyerekeket értékes művekkel. Ilyen értékes, mégis könnyed, sőt vicces verseskötet a TÖK MAGDA KALANDJAI, ami szinte “kiáltott színpad után.” Gáti Istvánnak, a feltörekvő fiatal költő – nemzedék jeles képviselőjének kötete 2017-ben a Könyvhétre jelent meg a Móra Kiadó gondozásában. Lackfi János az országosan ismert és elismert költő így ír róla: “Tök Magda szökdel, kalimpál, tökgyalun csúszik óraszám, és mégsem fogy el sosem. Legfeljebb lefogy… Tök Magda meghódítja a világot, s remélhetőleg az olvasókat is!” Mi pedig szívből reméljük, hogy nézőinket is.

Szereplők: Tök Magda, könyvtáros, családanya: Benedek-Koncz Eszter / Tóth-Hartai Laura, Tök Ödön, büfés, Magda férje: Pintér Gábor, Tök Mari, óvodás, Magda lánya: Szabó-Farkas Panna, Tök Pali, óvodás, Magda fia: Tóth Bálint, Dr. Tök Endre, háziorvos: Kókai János, Lisztharmat, kerti kórokozó: Kovács Andrea, Terka: Balatoni Dóra, Filkó: Benkő Bence, Darázs Dezső, kocsis: Benkő Bence, Madmazel Püré, szobalány: Balatoni Dóra, Prof. Rósejbni, növényvédő, gyógyszerész: Kókai János, Rettenetes Krumplibogár, kártevő: Albert Gábor.

Díszlettervező: Bőhm-Siska Mariann
Jelmeztervező: Zsigár Cecília
Zene: Barvich Iván
Zenei szerkesztő: Békés Márta
Koreográfus: Petyi János
Díszlet kivitelezője: Farkas Dániel
Jelmez kivitelezője: Zsigár Cecília, Keresztes Matild
Hangtechnika: Szajbert János
Fénytechnika: Grónai György
A rendező asszisztense: Király Krisztina
Rendező: Koltai Judit

Belépőjegy: gyerekeknek: 1850 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak: 2200 Ft, felnőtteknek: 2500 Ft csoportos jegy gyerekelőadásokra 15 főtől: 1700 Ft/fő

A Holdvilág Kamaraszínház előadásaira jegy- és bérletárusítás az AJAMK-ban szerdánként 15.30-19.30 óráig, vagy belépőjegy az előadások előtt az előadás helyszínén váltható.

Foglalás: +36 1 401-0070, +36 1 405-8759, szinhaz@holdvilag.hu

Helyszín

Angyalföldi József Attila Művelődési Központ
József Attila tér 4.
Budapest, Pest 1131 Magyarország
+ Google Térkép