Kedves Látogatóink!

Magyarország Kormányának döntése értelmében, a kialakult vírushelyzetre való tekintettel rendezvényeink a rendezvénytilalom értelmében, minden kulturális színterünkön a mai naptól visszavonásig ELMARADNAK, színtereink pedig 2020.11.11., szerdától ZÁRVA TARTANAK!

Kérjük figyeljék honlapjainkat és Facebook oldalainkat, a további információkról folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket.

Bővebb információért érdeklődni elsődlegesen színtereink központi telefonszámán ,vagy a kult13@kult13.hu e-mail címen lehet.

Megértésüket köszönjük!

Események betöltése

PénteK13 – Színpadon a Kerület! – Herczku Ági és a Banda koncertje ONLINE

március 19. (péntek) - 20:00

 

PénteK13 – Színpadon a Kerület! – Herczku ÁGI és a Banda koncertje ONLINE

 

Ha világzenéről, illetve a kortárs ethno-jazz-ről van szó, Herczku Ági és Nikola Parov megkerülhetetlen személyisége a műfajnak.
Herczku Ágnes elkötelezettsége a magyar népdal iránt megkérdőjelezhetetlen, ugyanakkor, fogékonysága más (fuziós, kortárs) zenei műfajok iránt a legkeresettebb és legelismertebb hazai népdalénekessé tette. A Magyar Állami Népi Együttes volt szólistája, a Liszt –díjas Herczku Ági csakúgy, mint Nikola, többszörös FONOGRAM díjasok a népzenei és világzenei kategóriában. A BANDÁZOM című CD lemezük a rangos világzenei Songlines Magazine top 10 listáján szerepelt hónapokig.
Nikola Parov zenekarvezető a 1980-as évek elején kezdte pályáját Budapesten, a ZSARÁTNOK, BARBARO, RIVERDANCE Orchestra alapitójaként. szólistájaként a RIVERDANCE SHOW-val többször körbeutazta a világot.  2000-ben hazatérve Nikola megírta a NAPLEGENDA táncprodukció zenéjét, amelyet a Magyar Állami Népi Együttes a mai napig is teltházak előtt ad elő.

A Banda tagjai a hazai népzenei mezőny legjobbjai. Hegedűs Máté és Pálházi Bence hegedű, Fekete Márton kontra, Molnár Péter nagybőgő, valamint Gera Gábor és Herédi Zsombor harmonika.

 

Az előadás megtekinthető 2021.03.19. 20.00 – 2021.03.21. 21.00 óráig.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az előadás március 21-én 21 óráig tekinthető meg, amely ezután már nem lesz elérhető. Kérjük ennek figyelembevételét a megtekintés során.

Belépőjegy: Jegyár: 1500 Ft, Támogatói jegy: 2500 Ft

 

 

Jegyvásárlás

Kedves Látogatóink!

 

Az Önök és munkatársaink biztonsága számunkra kiemelten fontos, ezért az alábbi intézkedéseket hozzuk annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabb módon védekezzünk a COVID19 járvány terjedése ellen.

 

Kérjük segítsék a vírus elleni védekezés hatékonyságát fenntartani azzal, hogy a felsoroltakat betartják intézményeinkben.

 

Előadásainkra érkező nézőinkre, bérlői programjainkra érkezőkre a következő intézkedések vonatkoznak:

– minden telephelyünk minden helyiségében, termében, 6 éves kor felett, KÖTELEZŐ a szájat és orrot eltakaró védőmaszk használata
Ez alól, kivételt képeznek a mozgásos programok, a program ideje alatt. A kivétel csak a foglalkozások, helyszínére vonatkozik. Abban az esetben, ha kilépnek a közösségi terekbe, kötelezővé válik a védőmaszk viselése!
– a gyermekprogramok esetében egy gyermekkel egy kísérő vehet részt a programon
– a kihelyezett kézfertőtlenítők használata fokozottan ajánlott
– ajánlott az érintkezéshez kötött üdvözlési formák (kézfogás, ölelés, stb.) mellőzése

 

– fokoztuk a mosdók, recepciós pult, kilincsek és a vendégforgalmi terek fertőtlenítését
– nézőinket megkérjük, hogy továbbra is az online jegyvásárlást részesítsék előnyben
– az előadásainkra való belépés testhőmérséklet ellenőrzés után történhet
– kérjük betegen ne látogassák telephelyeinket, programjainkat és előadásainkat
– a nézőink számára a maszk viselése a színházteremben is kötelező
– telephelyeinken továbbra is fokozottan ajánlott a 1,5 méteres távolságtartás betartása

 

Köszönjük az együttműködésüket!

 

Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

Részletek

Esemény kategóriák:
, , , , ,