Kedves Látogatóink!

Magyarország Kormányának döntése értelmében, a kialakult vírushelyzetre való tekintettel rendezvényeink a rendezvénytilalom értelmében, minden kulturális színterünkön a mai naptól visszavonásig ELMARADNAK, színtereink pedig 2020.11.11., szerdától ZÁRVA TARTANAK!

Kérjük figyeljék honlapjainkat és Facebook oldalainkat, a további információkról folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket.

Bővebb információért érdeklődni elsődlegesen színtereink központi telefonszámán ,vagy a kult13@kult13.hu e-mail címen lehet.

Megértésüket köszönjük!

Események betöltése

PénteK13 – Színpadon a Kerület! – Az Írka-fÍRka Együttes koncertje ONLINE

március 5. (péntek) - 20:00

 

PénteK13 – Színpadon a Kerület! – Az Írka-fÍRka Együttes koncertje ONLINE

 

Az együttes 20 évvel ezelőtt alakult, az akkori ír session lelkes zenészeiből. Hagyományos ír zenét játszanak, repertoárjukat pörgő ritmusú tánc dallamok, vidám ír kocsmazene és lírai hangvételű balladák jellemzik. A dalok fő témája a szerelem, kivándorlás, hazafiság, és az írekre oly jellemző sör és whiskey fogyasztás. A zenekar tagjai barátok, részben még az eredeti felállás szerint vesznek részt az együttesben, de tagjaik a hosszú idő alatt cserélődtek, és egyben fiatalodtak is. A régi tagokkal azonban továbbra is tartják a kapcsolatot és közösen is fellépnek, ha arra alkalom adódik, mint például a 2020. februárjában megrendezett nagy sikerű jubileumi koncertjükön is. Ír sztepp tánccsoportokkal is együttműködnek, sok sikeres fellépést rendeztek közösen, sőt táncházakban is fellépnek és nagy örömmel húzzák a talpalávalót minden eseményen.

 

Az együttes tagjai: Kádas Ildikó – fuvola, furulya, vokál, Richardné Kincses Adrienne – gitár, vokál, Richard Angelika – ének, hegedű, ukulele, mandolin, Gyarmati Gábor – bodhrán, gitár, bouzouki, mandolin, Máhig Olivér – ének, tangóharmonika, gitár, Richard Joachim – hegedű, ének.

 

A megtekintés díjtalan!

Megtekinthető: KULT13 Facebook oldalon, a SKult13 YouTube csatornánkon és a kult13.hu weboldalon

Kedves Látogatóink!

 

Az Önök és munkatársaink biztonsága számunkra kiemelten fontos, ezért az alábbi intézkedéseket hozzuk annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabb módon védekezzünk a COVID19 járvány terjedése ellen.

 

Kérjük segítsék a vírus elleni védekezés hatékonyságát fenntartani azzal, hogy a felsoroltakat betartják intézményeinkben.

 

Előadásainkra érkező nézőinkre, bérlői programjainkra érkezőkre a következő intézkedések vonatkoznak:

– minden telephelyünk minden helyiségében, termében, 6 éves kor felett, KÖTELEZŐ a szájat és orrot eltakaró védőmaszk használata
Ez alól, kivételt képeznek a mozgásos programok, a program ideje alatt. A kivétel csak a foglalkozások, helyszínére vonatkozik. Abban az esetben, ha kilépnek a közösségi terekbe, kötelezővé válik a védőmaszk viselése!
– a gyermekprogramok esetében egy gyermekkel egy kísérő vehet részt a programon
– a kihelyezett kézfertőtlenítők használata fokozottan ajánlott
– ajánlott az érintkezéshez kötött üdvözlési formák (kézfogás, ölelés, stb.) mellőzése

 

– fokoztuk a mosdók, recepciós pult, kilincsek és a vendégforgalmi terek fertőtlenítését
– nézőinket megkérjük, hogy továbbra is az online jegyvásárlást részesítsék előnyben
– az előadásainkra való belépés testhőmérséklet ellenőrzés után történhet
– kérjük betegen ne látogassák telephelyeinket, programjainkat és előadásainkat
– a nézőink számára a maszk viselése a színházteremben is kötelező
– telephelyeinken továbbra is fokozottan ajánlott a 1,5 méteres távolságtartás betartása

 

Köszönjük az együttműködésüket!

 

Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

Részletek

Esemény kategóriák:
, , , , ,