Kedves Látogatóink!

 

2020. június 22-én, hétfőn kulturális színtereink is ÚJRA KINYITNAK a látogatók számára!!!

A RaM-ban található Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár azonban július 22-étől nyit újra!

Az újrainduló foglalkozásokról, és programokról folyamatos tájékoztatást fogunk nyújtani.

 

PénteK13 programjainkra váltott jegyinformációk:

Az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ információs pultjában vásárolt jegyek árát 2020.06.24-től 2020.07.31-ig, jegybemutatás ellenében tudjuk visszatéríteni!

Az online vásárolt jegyek visszaváltásának módja, és további információk: JEGYVISSZAVÁLTÁSI INFORMÁCIÓK!!

 

Szeretettel várunk mindenkit!

Események betöltése

PénteK13 – Hangulatban – In The Mood Glenn Miller Emlékkoncert

2018-05-11. (péntek) - 19:00

 

A legendás zenész és zeneszerző első saját zenekarát 1937-ben alapította. A Glenn Miller Orchestra rövid idő alatt a legnépszerűbb együttessé vált az Államokban. Miller önkéntesként belépett a hadseregbe, és legfontosabb feladatának tartotta a frontokon harcoló amerikai katonák szórakoztatását, eljuttatva az otthon hangulatát, érzetét számukra. Zenésztársaival megalakították az Amerikai Egyesült Államok Légierejének zenekarát, és évente több száz koncertet adtak. A kiváló zenész 1944-ben a La Manche csatorna fölött repült, amikor gépe eltűnt, sorsáról azóta sincs biztos információ. Erre a kivételes tehetségű zenekarvezetőre és zenekarára kíván emlékezni egy koncertkörúttal a Dixie Kings of Hungary (Ex Benkó Dixieland Band) 2018-ban, olyan zenészekkel kiegészülve, mint: Dr. Molnár Gyula (klarinét/ szakszofon) és Lázár István (trombita). A Glenn Miller Orchestra számai ma is világslágerek, mint az In The Mood, a Chattanoga Choo Choo, az American Patrol, vagy a Moonlight Serenad. A Glenn Miller Orchestra koncertjeinek gyakori vendége volt a háromtagú Andrews Sisters énekegyüttes. Ez alkalommal az Adri Sisters fogja elbűvölni a közönséget, melynek tagjai: Koós Réka, Fehér Adrienn, Tunyogi Bernadett. Az örökzöld zeneszámok között elhangzik pár színes történet a legendás zenekarról, és korukról is.

Belépődíj: Elővételben: felnőtteknek 2400 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 1800 Ft, csoportosan 10 főtől 1500 Ft, Az előadás napján egységesen: 3000 Ft

XIII. Kerületi kártyával 10% kedvezményt biztosítunk a helyszínen a belépőjegy árából.

A kedvezmények nem összevonhatóak!

Jegyek a helyszínen vagy a kult13.jegy.hu internetes oldalon válthatók.
A megvásárolt jegyeket nem áll módunkban visszaváltani.
Információ: Dőry Éva doryeva@kult13.hu

Jegyvásárlás

Részletek

Esemény kategóriák:
, , ,

Helyszín

Angyalföldi József Attila Művelődési Központ
József Attila tér 4.
Budapest, Pest 1131 Magyarország
+ Google Térkép