Kedves Látogatóink!

 

2020. június 22-én, hétfőn kulturális színtereink is ÚJRA KINYITNAK a látogatók számára!!!

A RaM-ban található Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár azonban július 22-étől nyit újra!

Az újrainduló foglalkozásokról, és programokról folyamatos tájékoztatást fogunk nyújtani.

 

PénteK13 programjainkra váltott jegyinformációk:

Az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ információs pultjában vásárolt jegyek árát 2020.06.24-től 2020.07.31-ig, jegybemutatás ellenében tudjuk visszatéríteni!

Az online vásárolt jegyek visszaváltásának módja, és további információk: JEGYVISSZAVÁLTÁSI INFORMÁCIÓK!!

 

Szeretettel várunk mindenkit!

Események betöltése

Nick Simper (ex-Deep Purple) koncert

2019-05-18. (szombat) - 19:00

 

Közel 10 év után újra Magyarországon lép fel Nick Simper, a Deep Purple alapító basszusgitárosa, akivel a zenekar első három nagylemezét készítette. Simper nevéhez fűződik a Hush c. világsláger is, de az ő ötlete nyomán készült el a későbbi közönségkedvenc Black Night is, amely idestova 50 éve kihagyhatatlan darabja a DP koncerteknek.

Az est különlegessége, hogy a népszerű magyar Deep Purple tribute zenekar, a Cry Free énekese, Atka fogja a teljes programot végigénekelni, különös tekintettel arra, hogy bemutatásra kerül az első Deep Purple album, a Shades Of Deep Purple teljes anyaga is. Az angol rocklegenda és a magyar frontember mellett az osztrák zenészekből álló és nemrég megújult Nasty Habits gondoskodik a korszakalkotó dalok méltó megidézéséről.

A koncert után a jegyvásárlóknak minden bizonnyal dedikálásra és közös fotók készítésére is lehetősége lesz, továbbá hozzáférhetnek a Live An’ Nasty bakelitlemez néhány utolsó darabjához is, amelyet korlátozott példányszámban jelentetett meg Simper és a csapat a tavalyi év során.

A koncertre limitáltan 110 látogató tud jegyet vásárolni, ezért érdemes a jegyeket elővételben megvásárolni a Rockmúzeumban (www.rockcsarnok.hu ), a XIII. kerület, Kárpát utca 23-ban a RaM épületében a múzeum nyitvatartási idejében szombaton és vasárnap 14-18 óra között, vagy rendelhető a rockcsarnok@gmail.com emailcímen.

Belépődíj: Elővételben: 4 990,-Ft, a koncert napján 6 000,- Ft

Információ: +361 398 6290

Helyszín: RaM – MagyaRock Hírességek Csarnoka

 

Részletek

Esemény kategóriák:
, ,

Helyszín

RaM – Radnóti Miklós Művelődési Központ
Kárpát u. 23.
Budapest, Budapest 1133 Magyarország
+ Google Térkép