Kedves Látogatóink!

Magyarország Kormányának döntése értelmében, a kialakult vírushelyzetre való tekintettel rendezvényeink a rendezvénytilalom értelmében, minden kulturális színterünkön a mai naptól visszavonásig ELMARADNAK, színtereink pedig 2020.11.11., szerdától ZÁRVA TARTANAK!

Kérjük figyeljék honlapjainkat és Facebook oldalainkat, a további információkról folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket.

Bővebb információért érdeklődni elsődlegesen színtereink központi telefonszámán ,vagy a kult13@kult13.hu e-mail címen lehet.

Megértésüket köszönjük!

Események betöltése

Négy fal között – ÉLŐ ONLINE beszélgetés Fischer Miklós családterapeuta, klinikai szakpszichológus, sportpszichológussal

március 20. (szombat) - 14:00

 

Négy fal között – ÉLŐ ONLINE beszélgetés Fischer Miklós családterapeuta, klinikai szakpszichológus, sportpszichológussal

 

Ebben az egy órában Dr. Fischer Miklós szakpszichológus, családterapeutával Kantulyné Csata Zsuzsanna, a kult13 szakmai munkatársa beszélget. Az elmúlt év folyamán nagyon sok kérdés merült fel az 1 éve tartó pandémiás helyzetünkkel kapcsolatban. Ez a beszélgetés a kisgyerekes családokat és a kamaszokat érintő kérdéseket járja körbe. Nehézségekről, problémákról, örömökről, a helyzetből meríthető előnyökről és még sok minden másról is szó lesz ebben az egy órában. El fog hangzani pár jó tanácsot is arról, hogyan vészeljük át a még ránk váró időszakot együtt, békességben, szeretetben.
A beszélgetés második felében meghívtuk a XIII. kerület diákpolgármesterét, Vavrek Dánielt és alpolgármesterét, Sarkadi Mátét, akik személyesen is elmondhatják tapasztalataikat és feltehetnek majd kérdéseket korosztályukra nézve a témánkkal kapcsolatban meghívott szakemberünknek, Dr. Fischer Miklósnak.

A pillanatnyi pandémiás helyzetünk nehézségei a kisgyerekekkel és a kamaszokkal kapcsolatban. Pár jó tanács arról, hogyan vészeljük át a még ránk váró időszakot együtt, békességben, szeretetben?

  • 30 perc irányított beszélgetés a 3-10 évesekkel kapcsolatban
  • 30 perc irányított beszélgetés a 10-16 évesekkel kapcsolatban

 

Megtekinthető: KULT13 Facebook oldalon, a SKult13 YouTube csatornánkon és a kult13.hu weboldalon

Kedves Látogatóink!

 

Az Önök és munkatársaink biztonsága számunkra kiemelten fontos, ezért az alábbi intézkedéseket hozzuk annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabb módon védekezzünk a COVID19 járvány terjedése ellen.

 

Kérjük segítsék a vírus elleni védekezés hatékonyságát fenntartani azzal, hogy a felsoroltakat betartják intézményeinkben.

 

Előadásainkra érkező nézőinkre, bérlői programjainkra érkezőkre a következő intézkedések vonatkoznak:

– minden telephelyünk minden helyiségében, termében, 6 éves kor felett, KÖTELEZŐ a szájat és orrot eltakaró védőmaszk használata
Ez alól, kivételt képeznek a mozgásos programok, a program ideje alatt. A kivétel csak a foglalkozások, helyszínére vonatkozik. Abban az esetben, ha kilépnek a közösségi terekbe, kötelezővé válik a védőmaszk viselése!
– a gyermekprogramok esetében egy gyermekkel egy kísérő vehet részt a programon
– a kihelyezett kézfertőtlenítők használata fokozottan ajánlott
– ajánlott az érintkezéshez kötött üdvözlési formák (kézfogás, ölelés, stb.) mellőzése

 

– fokoztuk a mosdók, recepciós pult, kilincsek és a vendégforgalmi terek fertőtlenítését
– nézőinket megkérjük, hogy továbbra is az online jegyvásárlást részesítsék előnyben
– az előadásainkra való belépés testhőmérséklet ellenőrzés után történhet
– kérjük betegen ne látogassák telephelyeinket, programjainkat és előadásainkat
– a nézőink számára a maszk viselése a színházteremben is kötelező
– telephelyeinken továbbra is fokozottan ajánlott a 1,5 méteres távolságtartás betartása

 

Köszönjük az együttműködésüket!

 

Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

Részletek

Esemény kategóriák:
, ,