Események betöltése

Múzeumok Éjszakája az AJAMK-ban!

június 26. (szombat) - június 27. (vasárnap)

 

MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA PROGRAM

 

 

Intézményünk ebben az évben csatlakozott a Cziffra György Emlékév projekthez. A Múzeumok éjszakáján Cziffra Györgyre emlékezünk az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban.

„Meggörbítvén gerincemet, ismét visszasüllyedtem az éjszaka világába” – írta önéletrajzi könyvében.  Június 26-án este 20 órától óránként egy 10-15 perces zongorajátékkal idézzük meg, a pesti éjszakák virtuózát. Emeleti kiállítóterünkön Cziffra György önéletrajzi regényéből készített kiállításunk várja az érdeklődőket.

 

Fellépnek:

Krizsán Kinga a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem másodéves doktorandusz hallgatója, illetve a Weiner konzervatórium zongoratanára. Zongoratanulmányait négy éves korában kezdte, azóta számos hazai és nemzetközi versenyen volt díjazott.

Magyar Valentin a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatója, idén szeptembertől kezdi meg a BA képzése utolsó évét. Valentin hazai és külföldi pódiumok rendszeres fellépője, valamint több nemzetközi verseny díjazottja. Legfrissebb versenyeredményei a 2020-as Yamaha hangszeres előadói verseny első díja, valamint a HCC New York által megszervezett online zenei verseny első díja.

 

A rendezvény 24.00 óráig látogatható és ingyenes!

A program leírása és a részvétellel kapcsolatos információk megtalálhatók a Múzeumok Éjszakája 2021. weboldalon is!

Köszönjük, ha Önök is velünk emlékeznek!

Részletek

Esemény kategóriák:
, , , , ,

Helyszín

Angyalföldi József Attila Művelődési Központ
József Attila tér 4.
Budapest, Pest 1131 Magyarország
+ Google Térkép