Kedves Látogatóink!

 

2020. június 22-én, hétfőn kulturális színtereink is ÚJRA KINYITNAK a látogatók számára!!!

A RaM-ban található Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár azonban július 22-étől nyit újra!

Az újrainduló foglalkozásokról, és programokról folyamatos tájékoztatást fogunk nyújtani.

 

PénteK13 programjainkra váltott jegyinformációk:

Az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ információs pultjában vásárolt jegyek árát 2020.06.24-től 2020.07.31-ig, jegybemutatás ellenében tudjuk visszatéríteni!

Az online vásárolt jegyek visszaváltásának módja, és további információk: JEGYVISSZAVÁLTÁSI INFORMÁCIÓK!!

 

Szeretettel várunk mindenkit!

Események betöltése

Lakóközösségi Napok

szeptember 10. (csütörtök) - 15:00

 

A Lakóközösségi Napok idei programsorozata a „Sokszínűséggel az élhető környezetünkért” jelmondattal indul, amelyen különböző stílus, műfaj és tevékenység jelenne meg egy rendezvényen belül, ezáltal is igyekszünk a különböző rétegből és korosztályból jelenlevők igényeit kielégíteni. A sátrakban és a szabadtéren szerepet kap a klímaváltozás és a környezet védelem is, amit a közönséggel használati tárgyakon keresztül interaktív módon bekapcsolunk az egyes tevékenységekbe. Lesz játékos környezetvédelem, kreatív újrahasznosítás, Gazdálkodj a vízzel! Eco Game, Cardline környezetvédelmi társasjáték, kézműves workshopok termékeinek „vándorkiállítása”. Az „Érzékszervünk világa” feladatokon, aktivitásokon keresztül teszi érzékelhetővé a hallást, látást, tapintást, ízlelést, szaglást. A Gondos Gazdi program során ebösszeírás, étrend tanácsadás, kutya képzés, akadálypálya várja gazdit és kutyáját.

Az ingyenes egészségügyi szolgáltatások keretében vérnyomás, -vércukor, -koleszterinszint mérés, hallásvizsgálat, fülzúgásterápia, életmód tanácsadás lesz. A BRFK folytatja az ingyenes kerékpárregisztrációt, a kerületi óvodák kreatív kézművesjátékai újra hasznosítható anyagokból is helyet kapnak a rendezvényeken.  A sporttéren többek között darts, foci, büntető dobó verseny, futóklub, nordic walking, street curling, kerékpár- és roller ügyességi pálya várja a sportolni vágyókat, a győztesek díjazásban részesülnek.

A színpadon helyet adunk környezetvédelmi bábjátéknak, színvonalas népi, könnyűzenei, musical irányzatot képviselő fellépőknek, modern tánccsoportoknak, a kerületi nemzetiségi művészeti csoportoknak. A Lakóközösségi Napok minden helyszínének programját rock and roll, jazz/ragtime, klezmer, könnyedebb rockzenét játszó együttesek élőzenei műsora zárja.

A programok a SKult13 és a Szociális és Köznevelési Osztály (XIII. Kerületi Szociális Szolgáltató Központ és a Prevenciós Központ), XIII. kerületi Egyesített Óvoda közös szervezésében valósulnak meg.

A programváltozás jogát fenntartjuk!

 

A belépés díjtalan!

Helyszín

Gyöngyösi sétány
Gyöngyösi sétány 5.
Budapest, Budapest 1138 Magyarország
+ Google Térkép