Kedves Látogatóink!

Magyarország Kormányának döntése értelmében, a kialakult vírushelyzetre való tekintettel rendezvényeink a rendezvénytilalom értelmében, minden kulturális színterünkön a mai naptól visszavonásig ELMARADNAK, színtereink pedig 2020.11.11., szerdától ZÁRVA TARTANAK!

Kérjük figyeljék honlapjainkat és Facebook oldalainkat, a további információkról folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket.

Bővebb információért érdeklődni elsődlegesen színtereink központi telefonszámán ,vagy a kult13@kult13.hu e-mail címen lehet.

Megértésüket köszönjük!

Események betöltése

Lakóközösségi Napok

2020-08-10. (hétfő) - 16:00

Lakóközösségi Napok programsorozatának rendezvénye ezúttal új helyszínen, a Jászai Mari téren, hétfői napon és rövidebb időben kerül lebonyolításra, amelyen különböző stílus, műfaj és tevékenység jelenik meg egy rendezvényen belül, ezáltal is igyekszünk a különböző rétegből és korosztályból jelenlevők igényeit kielégíteni. A sátrakban és a szabadtéren szerepet kap a klímaváltozás és a környezet védelem is, amit a közönséggel használati tárgyakon keresztül interaktív módon bekapcsolunk az egyes tevékenységekbeLesz játékos környezetvédelem, kreatív újrahasznosítás, Gazdálkodj a vízzel! Eco Game, Cardline környezetvédelmi társasjáték. A Gondos Gazdi program során ebösszeírás, étrend tanácsadás, kutya képzés, akadálypálya, kutyakozmetika várja gazdit és kutyáját. Az ingyenes egészségügyi szolgáltatások keretében vérnyomás, -vércukor, -koleszterinszint mérésre kerül sor. A BRFK folytatja az ingyenes kerékpárregisztrációt és a digitális kresz totót, a Közterületfelügyelet “Randevú a biztonsággal” programja beszélgetésre invitálja látogatókat, a kerületi óvodák kreatív kézművesjátékai újra hasznosítható anyagokból is helyet kapnak a rendezvényeken.  A sporttéren asztalitenisz, várja a sportolni vágyókat. A színpadon helyet adunk a könnyűzenének és a zumbázni vágyó közönségnek is.

A programok a SKult13 és a Szociális és Köznevelési Osztály (XIII. Kerületi Szociális Szolgáltató Központ és a Prevenciós Központ), XIII. kerületi Egyesített Óvoda közös szervezésében valósulnak meg.

 A részletes program:

sátor, szabadtér

  • Karikadobás, kézicsocsó, pontbeváltás ajándékra– Szociális Szolgáltató, Prevenciós Központ
  • Asztalitenisz– SKult13
  • Tengerparti nyár! – nyaklánc, ujjbáb, homokkép készítése – Mese és Csicsergő Tagóvoda
  • Lufialakítás, állat és növényfigurák kívánságra, „elvihető” apróbb bűvésztrükkök – Happy Balloons
  • Játékos bűn-és balesetmegelőzés: közlekedési, rendőrségi digitális kresz totók, rajzolás kicsiknek, nagyoknak, internetes közlekedési játék – kerékpár regisztráció- XIII. kerületi BRFK
  • “Randevú a biztonsággal” – a hétköznapok biztonságáról mindenkinek.  Egy csésze finom kávé mellett beszélgetés a kerületi rendvédelmi szakemberekkel a lakótelep közbiztonsági-, bűnmegelőzési helyzetéről, a közrend állapotáról, és áldozatvédelmi kérdésekről – XIII. Kerületi Közterület Felügyelet
  • Hozza el kutyáját! – ebösszeírás, étrend tanácsadás, kutya képzés, akadálypálya- gyerekeknek kutyás témájú kézművesség – kutyakozmetika – Gondos Gazdi, XIII. Kerületi Önkormányzat, XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt.
  • Vérnyomás, vércukor, koleszterinszint mérés – Vöröskereszt, XIII. kerület
  • „Miként zavarja az állatokat a fény és a zaj?” szituációs- és versenyjátékok – hangszerkészítés műanyag flakonokból – Gazdálkodj a vízzel! Eco Game, Cardline környezetvédelmi társasjáték- Nem Adom Fel Alapítvány Roll Natural csapata 

színpad

– Slágeregyveleg- Vakrepülés Színjátszó Egyesület

– Zumba® -zene, ritmus, tánc, alakformálás, vidámság – Previ Zumba Csapata

A programváltozás jogát fenntartjuk!

 

A belépés díjtalan!

SZABADTÉRI RENDEZVÉNYEKRE VONATKOZÓ HÁZIREND

Kedves Látogatóink!

 

Az Önök és munkatársaink biztonsága számunkra kiemelten fontos, ezért az alábbi intézkedéseket hozzuk annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabb módon védekezzünk a COVID19 járvány terjedése ellen.

 

Kérjük segítsék a vírus elleni védekezés hatékonyságát fenntartani azzal, hogy a felsoroltakat betartják intézményeinkben.

 

Előadásainkra érkező nézőinkre, bérlői programjainkra érkezőkre a következő intézkedések vonatkoznak:

– minden telephelyünk minden helyiségében, termében, 6 éves kor felett, KÖTELEZŐ a szájat és orrot eltakaró védőmaszk használata
Ez alól, kivételt képeznek a mozgásos programok, a program ideje alatt. A kivétel csak a foglalkozások, helyszínére vonatkozik. Abban az esetben, ha kilépnek a közösségi terekbe, kötelezővé válik a védőmaszk viselése!
– a gyermekprogramok esetében egy gyermekkel egy kísérő vehet részt a programon
– a kihelyezett kézfertőtlenítők használata fokozottan ajánlott
– ajánlott az érintkezéshez kötött üdvözlési formák (kézfogás, ölelés, stb.) mellőzése

 

– fokoztuk a mosdók, recepciós pult, kilincsek és a vendégforgalmi terek fertőtlenítését
– nézőinket megkérjük, hogy továbbra is az online jegyvásárlást részesítsék előnyben
– az előadásainkra való belépés testhőmérséklet ellenőrzés után történhet
– kérjük betegen ne látogassák telephelyeinket, programjainkat és előadásainkat
– a nézőink számára a maszk viselése a színházteremben is kötelező
– telephelyeinken továbbra is fokozottan ajánlott a 1,5 méteres távolságtartás betartása

 

Köszönjük az együttműködésüket!

 

Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

Helyszín

Jászai Mari tér
Jászai Mari tér
Budapest, 1137 Magyarország
+ Google Térkép