Kedves Látogatóink!

 

2020. június 22-én, hétfőn kulturális színtereink is ÚJRA KINYITNAK a látogatók számára!!!

A RaM-ban található Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár azonban július 22-étől nyit újra!

Az újrainduló foglalkozásokról, és programokról folyamatos tájékoztatást fogunk nyújtani.

 

PénteK13 programjainkra váltott jegyinformációk:

Az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ információs pultjában vásárolt jegyek árát 2020.06.24-től 2020.07.31-ig, jegybemutatás ellenében tudjuk visszatéríteni!

Az online vásárolt jegyek visszaváltásának módja, és további információk: JEGYVISSZAVÁLTÁSI INFORMÁCIÓK!!

 

Szeretettel várunk mindenkit!

Események betöltése

Köböl Vera kiállítása

2018-02-07. (szerda) - 2018-03-02. (péntek)

 

Megnyitó: február 7., szerda 18.00

„Az én fényképészi attitűdömet talán a „meglátni és megnevezni” törekvésével lehetne a legjobban jellemezni. Ami engem a valóság anyagából izgat, az mindig az adott „képkivágás” olyan, asszociációs lehetősége, amelynek révén a lehető legszemélyesebb kapcsolatba kerülhetünk a fotón látható tárgyakkal. A képeim alapanyaga a körülöttünk lévő, épített világ egy-egy olyan részlete, amelynek éppen látható formáját döntően a véletlen határozza meg. Az általam lefotózott falak, ablakok, utak, járművek vagy reteszek és zárak számomra akkor érdekesek, ha látszik rajtuk a természettel, és főként az idővel való kapcsolatuk. Igazából tehát azt is mondhatnám, hogy a „kapcsolat” itt a kulcsszó.”

Az alkotó síknyomó retusőr szakmát tanult, majd a Corvina Kiadóban dolgozott, könyvtervező-műszaki szerkesztőként (1970–84.) Eközben elvégezte a Lipcsei Grafikai és Könyvművészeti Főiskola könyvtervezés- alkalmazott grafika szakát, majd 1978-tól a Magyar Alkotóművészeti Közalapítvány tagja lett. 1984-tól szabadfoglalkozású könyvtervezőként, alkalmazott grafikusként dolgozik. Könyvek grafikai tervezőjeként a „Szép magyar könyv” versenyeken számos alkalommal kapott díjakat, okleveleket. Kiállítását Kemény Zoltán könyvtervező grafikusművész nyitja meg.

A belépés díjtalan!

Információ: Roboz Beáta +36 30 452 7011, robozbeata@kult13.hu

Részletek

Esemény kategóriák:
,

Helyszín

Újlipótvárosi Klub-Galéria
Tátra u. 20/b.
Budapest, Budapest 1136 Magyarország
+ Google Térkép