Események betöltése

EGY SZERELEM HÁROM ÉJSZAKÁJA

február 19. (szombat) - 19:00

 

musical 2 felvonásban

12 éven felülieknek

Az Egy szerelem három éjszakája című előadásunkkal a humánum nevében emeljük fel szavunkat. A mű egyszerre szól arról, hogy milyen könnyen lesz az ember gyilkos eszmék szószólója, s válhat maga is gyilkossá, de szól az Emberről is, aki az embertelen körülmények között is, – azok ellenére is – hitet tesz a szeretet, a megbékélés csodájáról.

„Oly korban éltem én e földön…” kezdi egyik versét Radnóti, akinek tiszteletére született a színdarab. Oly korban élt, melynek több százezer honfitársával együtt ő is áldozata lett. Akik akár lehettek volna szüleink, nagyszüleink…

S hogy miért gondoljuk fontosnak az előadást? Hogy miért pont most mutatjuk be?

Mert nem szeretnénk, hogy a mi XXI. századunk „oly kor” legyen…

Szereplők: Bálint – Benkő Bence, Júlia – Molnár-Kovács Éva, Viktor – Petyi János, dr. Szegilongi Lajos, bíró – Szinovál Gyula, Melitta, a felesége – Koltai Judit, Henker Frigyes százados – Kókai János, Sándor, egy szelíd költő – Pintér Gábor, Károly, egy szigorú költő – Koleszár Bazil Péter, Légós – Kókai János, Gáspár – Szinovál Gyula, Menyhért – Albert Gábor – Három királyok, Boldizsár – Pintér Gábor, A fiatal katona – Farkas Dániel, A kritikus – Babják Annamária, A virágáruslány – Balatoni Dóra, Csilla – Kovács Andrea.

A zongoránál:Ligeti Éva
Koreográfus: Nemcsók Nóra
Jelmez: Zsigár Cecília
Technika: Szajbert János
Látvány: Kókai János
Játékmester: Petyi János
Rendező: Kókai János

Az UMPA Ügynökség és a jogtulajdonosok engedélyével

Támogató: NKA

 

Belépőjegy: gyerekeknek: 1850 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak: 2200 Ft, felnőtteknek: 2500 Ft, csoportos jegy gyerekelőadásokra 15 főtől: 1700 Ft/fő

A Holdvilág Kamaraszínház előadásaira jegy- és bérlet váltható az AJAMK-ban szerdánként 15.30-19.30 óráig, vagy az előadások előtt az előadás helyszínén.

Foglalás: +36 1 401 0070+36 1 405 8759szinhaz@holdvilag.hu

Részletek

Esemény kategóriák:
, ,

Helyszín

Angyalföldi József Attila Művelődési Központ
József Attila tér 4.
Budapest, Pest 1131 Magyarország
+ Google Térkép