Események betöltése

BODZA TITKOS MESÉI

február 28. (hétfő) - 10:00

 

Zenés, táncos bábjáték – meseterápiával, 1 részben, 5 – 105 éveseknek

 

A Batyu Színház vendégjátéka Beilleszkedési, tanulási és magatartási problémával küzdő gyerekeknek és szüleiknek.

A mi bábjátékunk azért születik, hogy befogadóbbá tegyük őket, szüleiket, tanáraikat, barátaikat, környezetüket. A művészet és a mese erejével próbáljuk fejleszteni őket szinte észrevétlenül és felhőtlenül. Első előadásunk: Álom az esőben.

Hősnőnk Bodza sorra találkozik olyan ismeretlen és izgalmas lényekkel, akik megtanítják őt elfogadni a barátai gyengeségeit és felfedezni elismerni őket, találkozik a veszteség a elmúlás érzésével, és rádöbben, hogy képes saját maga meggyógyítani lelki sebeit. A mese társul különleges zenékkel, dallal és tánccal, és interaktív mozgásfejlesztő játékokkal. Elsősorban óvodáskorúak élethelyzeteinek, problémaköreinek feldolgozása a mese, a játék, a zene, a tánc eszközeivel és erejével változatos bábtechnikákkal.

Író: dr. Solymosiné Hoós Gabriella mentálhigiénés szakember

Rendező: Kontha Nelli

Zeneszerző: Győri Péter

Jelmez, bábtervező és kivitelező: Varga Flóra, Schuller Mária

Bodza: Borbély Krisztina

 

Belépőjegy: gyerekeknek: 1850 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak: 2200 Ft, felnőtteknek: 2500 Ft, csoportos jegy gyerekelőadásokra 15 főtől: 1700 Ft/fő

 

A Holdvilág Kamaraszínház előadásaira jegy- és bérlet váltható az AJAMK-ban szerdánként 15.30-19.30 óráig, vagy az előadások előtt az előadás helyszínén.

Foglalás: +36 1 401 0070+36 1 405 8759szinhaz@holdvilag.hu

Helyszín

Angyalföldi József Attila Művelődési Központ
József Attila tér 4.
Budapest, Pest 1131 Magyarország
+ Google Térkép