Események betöltése

AUFeszt MOBIL – Önként és Dalolva Társulat

május 21. (csütörtök) - 18:00


Töltsük meg zenével a XIII. kerület utcáit!

Minden csütörtökön 18.00-19.00-ig koncertet viszünk az ablakok alá, újabb és újabb fellépőkkel!
A zenekarokat hetente értékelhetik KULT13 Facebook oldalunkon, hogy a legjobbakat külön díjazhassuk a sorozat végén!

Az Önként és Dalolva Társulat többszörösen visszatérő fellépője a fesztiválnak, ahol az évek során már az első és harmadik közönségdíjat is elnyerték.

A történet 2011 elején kezdődött, egy születésnapi partin. Az ünnepelt meghívta néhány régi zenész barátját és felkérte őket, járuljanak hozzá az est jó hangulatához némi gitározással, énekléssel. A buli annyira jól sikerült, hogy többekben is felmerült: legyen folytatása a dolognak. Így született meg az Önként és Dalolva Társulata, ami első buliját 2011. március 11-én tartotta a Lilaköd könyves Kávézóban, Kőrösi Gábor, Suhajda Attila, Szilvási János, ifj. Vitányi Iván alapfelállással.
Estjeiken interaktív módon a közönség bevonásával idézik fel a legszebb magyar és külföldi dalokat egy közös örömzenélés keretében. Az éneklés alapját a zenészek akusztikus hangszerei szolgáltatják, gitárok, mandolin, ukulele, zongora, nagybőgő, szájharmonika, cajon, és kisebb ütőhangszerek. De a lényeg, hogy a jó hangulat az együttes koncertjein mindig garantált!

 

Részletek

Esemény kategóriák:
,