Kedves Látogatóink!

 

2020. június 22-én, hétfőn kulturális színtereink is ÚJRA KINYITNAK a látogatók számára!!!

A RaM-ban található Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár azonban július 22-étől nyit újra!

Az újrainduló foglalkozásokról, és programokról folyamatos tájékoztatást fogunk nyújtani.

 

PénteK13 programjainkra váltott jegyinformációk:

Az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ információs pultjában vásárolt jegyek árát 2020.06.24-től 2020.07.31-ig, jegybemutatás ellenében tudjuk visszatéríteni!

Az online vásárolt jegyek visszaváltásának módja, és további információk: JEGYVISSZAVÁLTÁSI INFORMÁCIÓK!!

 

Szeretettel várunk mindenkit!

Események betöltése

AUFeszt MOBIL – Bütyök és Barátai

június 18. (csütörtök) - 18:00

 

Töltsük meg zenével a XIII. Kerület utcáit!

Tovább zakatol a VÁROSNÉZŐ KISVONAT, mellyel koncertet viszünk az ablakok alá, minden héten újabb fellépőkkel!

Ne feledjétek, ahogy eddig is a zenekarokat hetente értékelhetitek KULT13 Facebook oldalunkon, hogy a legjobbakat külön díjazhassuk a programsorozat végén! A kisvonat az Angyalföldi Sportközponttól indul.

 

Akárki akármit is mond, el kell, hogy fogadjuk, a country zene és a kanaszta egy és ugyanaz. Legalábbis, ha a játék szeretetére gondolunk. Néhány jóember leül az asztalhoz – vagy ‘neadjisten’ felmegy egy színpadra (ami akár egy kisvonaton is lehet!), ahol megvalósíthatja azokat az álmait, amiket máshol nem tehet. Ilyen egyszerű lenne? Azt gondolom, hogy IGEN!
A Bütyök és Barátai rutinos, kipróbált zenészei egymásnak osztják a lapot a színpadon…3 gitár, mandolin, ukulele, némi bőgő és cajon kísérettel megpróbálja megmutatni, milyen muzsikát hallgathattak a 20. század 50-es, 60-as éveiben a kártyaasztalnál szerencsét próbálók… Hank Williams vagy Carl Perkins, esetleg Lester Flatt vagy Johnny Cash egy jól sikerült koncert után szívesen leültek az ‘ördög bibliájának’ áldozni.
Buchwart „Bütyök” László, countryzenész nagy tapasztalattal vezeti Barátait (Pivarnyik László, Tölgyesi Péter, ifj.Vitányi Iván és Suhajda Attila) az eredeti amerikai country zene vasúti sínein.